tisdag 26 november 2013

Killbesök


Får jag lov att presentera lilla Ludde!!! Elza, Alize och alla vi andra blev kära direkt när han kom på besök i helgen...4 månader och redan en hjärtekrossare...var ska detta sluta :)
Ludde kom förbi för att få chans att träffa andra små väluppfostrade (!?!) hundar...han är lite ovan i ämnet...men först så var han lite orolig men det gick fort över med hjälp av en vansinnigt kär Elza som ville leka :)
De for omkring och jagade varandra...Elza var dock lite för snabb i vändningarna för det mesta så Ludde hamnade på efter kälken lite...han är fortfarande valpigt klumpig :)

Ludde ville gärna ha lite kroppskontakt med sin matte med jämna mellanrum...tryggt att veta var hon är..."gamla" Alize fick några ryck och ville vara med och leka även hon :) men mest var det Elza och Ludde som busade. Kul att hundarna gick så bra ihop, detta ska vi se till att underhålla så umgänget mellan oss tvåbenta blir lätt och smidigt. Ludde är gubbens kusins lilla hund (och hans familjs). Tack för besöket!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar