onsdag 26 oktober 2011

Stilig kille


Tänkte bara visa så fin Buster är...en riktigt stilig kille som är genomgo som en stor teddybjörn. Jag är en stolt storasyster till honom...mors hund=lillebror till mig :-) Han tycker om sin syster också, hon mutar med lite hundgodis då och då...

4 kommentarer:

  1. Tjollahopp!
    Oj, vilken fin bild på Buster, den supertrevliga killen! Själv har jag blivit badad (läs torterad)i kväll Matte skulle fota, men kameran är i Kenya,oops.
    Allt gott Alize till dig och din familj från Warga och tvåbenta!

    SvaraRadera
  2. Hejsan!
    Alize och jag har saknat er här i bloggen (annars oxå givetvis)men jag gissade att jag skulle kunna locka fram er med en bild på Buster :-)Han ville inte heller bada...men Warga vad gör kameran i Kenya!?!
    Kram till er alla.

    SvaraRadera
  3. Jo du, vi läser din blogg, och kollar alla tjusiga rosetter..Äldsta barnbarnet volontärarbetar i Kenya och fick låna farmors kamera. Här smyger vargen runt huset så nu får jag inte springa ut och kissa själv, puss till er alla; Warga!

    SvaraRadera
  4. Oj, vilken upplevelse för henne!
    Jo du Warga...om vargen kommer så behöver du nog inte vara rädd...han får väl bara fullt av hår i munnen :-)skämt åt sido, fy vad läskigt med vargar så nära huset...var försiktig. Kramis!

    SvaraRadera