tisdag 6 december 2011

ÄNTLIGEN!!!


Äntligen har jag fått hem Alizes nya "löptrosor" i rätt storlek! Hade nästan gett upp hoppet om jag ska vara ärlig. Det har verkligen gått "troll" i den här beställningen, massor av mail har jag skickat och sedan väntat och väntat på att det som de skrivit i sina svar ska ske...men nu är de här :-) Jag måste säga att jag är helnöjd över utseendet och passformen men vad gällande leveranstid finns det mycket mer att önska...i och för sig har jag beställt från Gustaf & Evita förr och då har det inte varit några problem men denna gång gjordes beställningen i AUGUSTI och blev klar i DECEMBER!!! Löpperioden är dock över för denna gång så det dröjer ett halvår minst innan dessa söta trosor blir använda...
Som ett "plåster på såret" hade de denna gång skickat med ett halsband till Alize. Vad sägs om detta rosa med cup cakes...sött till tusen. En fin gest men tyvärr är det för brett till vår lilla vovve.
Jag vet att man inte ska ställa vissa frågor till en dam...men jag chansar att du inte tar illa vid dig Warga...men vilken storlek har du? Om det passar kommer halsbandet på posten :-)
Någon som undrar vad Alize var medans jag fotograferade? Precis bredvid som vanligt...fruktansvärt nyfiken dam :-)

2 kommentarer:

 1. Hallojsan! Roligt för dig Alize att matte kom hem så snart!Jag har 45 centimeters halsband.Matte och jag har varit i skogen idag och plockat tallris, bra väder nu när jag slipper bli blöt om tassarna. Matte tycker att det är kallt men jag bara älskar snö och kyla!Ha det gott, sluta tigg vid matbordet, här lönar det sig inte! Puss Warga.

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Rackarns vad stor du är...halsbandet är bara 35cm (alldeles förstort för mig) så synd att det inte passar...du hade blivit snygg(are) i det.
  Att ni vågar gå i skogen...tänk om vargen kommer, fy vad läskigt!
  En hemlis...man kan bara tigga hos husse :-)
  Kramis

  SvaraRadera