torsdag 2 maj 2013

Gårdagens rosetter


Igår hade flickorna matchande rosetter, gröna med ett smalare multifärgat band och ett vitt hjärta i mitten. Kändes rätt med denna våriga rosett då vi hade så fint väder.

Busiga Alize rullade runt på gräsmattan ett antal gånger så rosetten lossnade...hon blir som galen när det är fint väder och hon får gå lös och kolla överallt...det är fyra tassar i vädret med jämna mellanrum.

Elzas rosett såg ut som en propeller...den åkte hit och dit under dagen...det såg allt annat än snyggt ut. Men Elza var en lycklig hund igår...hon fick ett tuggben för första gången på flera månader. Elza har ju gått på sträng diet med allergifoder men sedan i måndags så ska vi ge henne vanligt foder och så för att se hur hon reagerar. Om hon kliar sig mer så är det foderallergi...och det verkar vara så för hon kliar sig mer...tyvärr har hon inte slutat att klia helt en enda gång så det tyder på att hon är allergisk mot något mer :( Det kommer att bli provtagning framöver.
Men nu åter till benet...nu när hon får äta som vanligt så fick hon till sin stora lycka äntligen ett ben igen...som hon tuggade och gnagde.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar