lördag 23 juli 2011

Besök hos Warga


Ja, då har vi varit hos Warga med familj...vilken vovve...man kan inte låta bli att fascineras över pälsen. Fröken Warga är en superhärlig dam som kan vända runt på en 5öring, snabb som tusan, glad och kelig. Jag blev störtförälskad i henne, men det blev inte Alize...hon försökte sätta Warga på plats men det gick inte...Warga talade om att det minsann var hon som bodde där. Alize fann sig i läget och la sig i soffan.
Långa dreadlocks över hela vovven, förvånansvärt mjuka var dom...som gjorda för att man ska snurra dem mellan fingrarna. Hade jag en Puli skulle det bli en hel del snurrande med lockarna framför TV:n skulle jag tro.

Läckra Warga i bustagen...dreadlocksen flög omkring henne när hon dansade omkring på gräsmattan.

Alize ser lite bekymrad ut, Warga ville bara busa och leka men det fattade inte liten fjollig Yorkieflicka. Hon var som en sur liten tant.
Tack säger vi till Warga med matte och husse, ha det gott.


2 kommentarer:

  1. Tack till dig, mamsen och goda fikabrödet! Har aldrig hört min fulipuli morra som hon gjorde idag, vilken surkärring! Buster skulle ha varit har och medlat. Kram till er alla två- och fyrbenta!

    SvaraRadera
  2. Tack själv!
    Tror nog att det var två surkärringar i så fall, Alize var ingen muntergök hon heller direkt. Buster hade förmodligen varit ett lugnande element, eller så hade han lagt sig ner och tittat på...
    Kram Madeleine

    SvaraRadera