lördag 16 juli 2011

Dagens rosett

Laxrosa rosett med vitt pärlemorhjärta i mitten, matte matchar med laxrosa tunika ;-)
Idag har vi inte fått så mycket gjort precis...magont satte stopp på alla planer...men nu är jag ok igen, skönt.
Min far har ringt och talat om att han, sambon och deras lilla pudelkille Puffe kommer på besök om en vecka. Ser verkligen fram mot detta, så kul att få gäster när man är ledig och har en massa tid att umgås.
Jag har i alla fall plockat undan lite efter vår resa och börjat ta itu med smutstvätten. Nu inväntar vi att få hjälp med installation av vår nya varmvattenberedare...den gamla pajade innan vi åkte till Finland.
Vi duschar på gubbens jobb alternativt biter ihop och tvättar oss i kallvatten, burr. Hoppas att det kommer hjälp under nästa vecka, underbart att sådant här händer i semestertider.
Alize och jag åkte och hämtade hem fiskande familjemedlemmar från hamnen idag...far och dotter hade premiär som fiskekamrater...de hade haft det toppen mysigt tillsammans. Alize älskar att springa omkring i hamnen och nosa runt.




2 kommentarer:

  1. Hej
    Hon är så underbar er lilla hund. Vi är så sugna att skaffa oss en liten York. Jag undrar hur stor Alize är och hur mycket hon väger?
    Lena

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Tack! Vi är ju partiska här hemma så vi tycker givetvis att Alize är världens underbaraste Yorkie ;-)kul att andra också tycker att hon är fin. Att skaffa en Yorkie var det bästa som vi gjort...mycket pälsarbete men en supertrevlig ras, liten och behändig men ändå en hund som kan och tål mycket. Mycket hund i liten förpackning.
    Har inte koll på hur hög Alize är men hennes rygglängd ligger på 33cm (nacke till svansrot). Hon är en ganska stor tik då det var tänkt att vi skulle avla på henne, hon väger ca 6kg. Hon har lite förmycket "gomage" nu.

    SvaraRadera