söndag 27 november 2011

Dagens rosett


Idag på 1:a advent blev det en röd rosett med ett pärlhjärta i mitten.
Hemma hos oss har vi grejat med lite olika små projekt varvat med en hel del soffhäng...men om en liten stund ska Alize och jag gå till Alize älskade extramatte på lite kaffe. I morgon ska jag och Alize åka till min mor för att lämna liten vovve där...fy vad det känns jobbigt...men det är bäst för Alize att hon är där medan jag blir opererad och ligger på sjukhuset...om hon skulle vara hemma blir hon ensam så mycket och jag skulle bara grubbla på hur hon har det. Hos min mor trivs liten Alize toppen, det blir bra för henne att vara där.
Kan man få lite mat?

Slänger in en bild på min adventsljusstake igen, nu med siffror som jag köpte i Uppsala igår.


2 kommentarer:

  1. Hej!
    Mysigt med advent,att få både ljus ute o inne! Jag hjälpte Matz att julskylta i hans affärsfönster,du får ta en promis förbi med Alize, när vi har fått snö,hoppas den kommer snart,man vill inte ha regn!Nu får du tänka på att ta det lugnt och jag tänker på dig jättemycket! Hälsa Alize och kram från Eva! Kram!

    SvaraRadera
  2. Jag har redan sett Matz skyltfönster :-) gissade att du varit i farten. Ja, du har rätt...dags att sakta ner nu. Ska bara fixa morgondagens alla måsten sedan blir det rast vila innan op på onsdag.
    Kram Madeleine

    SvaraRadera