fredag 6 januari 2012

Dagens rosett


Dagens rosett är som ni ser orange med vita prickar och har ett vitt pärlemorhjärta i mitten.
Efter att ha fixat dagens åtagande (stått i kiosken på cupen) blev jag upphämtad av gubben och Alize för en promenad. Vi gick i skogen i en timme, så härligt. Alize som inte hade blivit fixad i luggen fick lite problem efter en stund då snodden i tofsen gick av...vår lilla donna såg väldigt rolig ut ska ni veta...eller hon fick inte något egentligt problem direkt...hon sprang runt och sniffade som vanligt :-) men såg galen ut bara.
Väl hemma igen blev det lite pälsvård för att återställa ordningen, sedan tog liten trött Alize en tupplur på soffans ryggstöd.

2 kommentarer:

  1. Vår Evert blir rätt stirrig när han inte har snodd för att han inte ser något. Han får för sig att det är spöken i varje hörn och är inte alls nöjd! Vi måste ofta ha med en extrasnodd om vi ska vara borta nån längre stund, i fall att... :-)

    SvaraRadera
  2. Alize verkade trots allt ganska obesvärad som tur var, det såg vansinnigt roligt ut bara. Hon är ju så kortklippt på övriga kroppen och skallen såg enorm ut. Normalt brukar vi också ha med extra latexsnoddar men inte denna gång när den gick sönder givetvis :-)

    SvaraRadera